LANGE FORLAG

Lange Forlag grundades i Sverige 2013, det tog inte lång tid förrän de tog emot deras första manus. Dessa manus är nu utgivna hos dem, "Vägen till El Faouar" och "Adam Stormstjärna och det förlorade arvet". Förlaget växte sakta men säkert och utökade sin utgivning.

2017 tog de steget att flytta till Danmark där de också har sina rötter. Förlaget ligger i naturskön miljö på egen gård endast några kilometer från det populära Frederikshavn. Perfekt läge enligt dem, då närheten till Sverige och andra länder gör det möjligt att fortsätta ge ut i Sverige samt även att satsa internationellt.

Lange Förlag ger ut både i Danmark och i Sverige. På deras gård arbetas det med manus, bokproduktion och även utvecklingen av förlaget med lokaler för skrivarkurser och annat. Här vill de växa internationellt men ändå behålla deras exklusiva mindre utgivningsval, närheten till deras författare och att verkligen kunna ge tid åt författarna och bidra till god litteratur med hög kvalitet för läsarna.

Att förverkliga författardrömmar och ge ut böcker som håller länge och som tillför något för läsarna är något de verkligen brinner för! 

Vi nås alltid via e-post. Du kan också boka ett telefonmöte om det behövs.


Manus mottas endast via e-post

För att boka en signering, etc. av våra författare, kontakta redaktörerna på Lange Forlag. 


Skicka ett mail och berätta om ditt event.


Kontakt med utgivare;

langeforlag@gmail.com
Facebook
Instagram